Uitgelichte woning foto
Meer foto's

Noordmolenwerf 23

Rotterdam € 585.000,- k.k.
Woning foto 0
Woning foto 1
Woning foto 2
Woning foto 3
Woning foto 4
Woning foto 5
Woning foto 6
Woning foto 7
Woning foto 8
Woning foto 9
Woning foto 10
Woning foto 11
Woning foto 12
Woning foto 13
Woning foto 14
Woning foto 15
Woning foto 16
Woning foto 17
Woning foto 18
Woning foto 19
Woning foto 20
Woning foto 21
Woning foto 22
Woning foto 23
Woning foto 24
Woning foto 25
Woning foto 26
Woning foto 27
Woning foto 28
Woning foto 29
Woning foto 30
Woning foto 31
Woning foto 32
Woning foto 33
Woning foto 34
Woning foto 35
Woning foto 36
Woning foto 37
Woning foto
Meer foto's
Plattegronden
Bezichtiging aanvragen
Brochure downloaden
Locatie
Video

Omschrijving.

Wow! Dit is lekker thuiskomen!

In 2022 'hotel chique' verbouwd appartement met een riant balkon op het zuidwesten (ideale zonligging) aan het water en met vrij uitzicht. In hartje centrum is dat een welkome verrassing. Alle voorzieningen van de stad zijn binnen handbereik en toch woon je super rustig. Het 2-laags appartement had voorheen 4 slaapkamers, dat zijn er momenteel nog 3, waardoor de hoofdslaapkamer een soort suite is geworden. De schitterende badkamer geven we een 10 op het vlak van gekozen materialen, stijl en afwerking. De woonverdieping heeft veel weg van een loft, het is een grote ruimte en zodra je binnen stapt lacht de strakke afwerking met prachtige en smaakvolle materialen, de stijlvolle inrichting en het zonnige balkon je toe.

Tegelijkertijd is dit de perfecte uitvalsbasis om het stadse leven te leven: met alle hotspots op loopafstand hoef jij je hier nooit te vervelen! De gezelligste winkelstraten van Rotterdam liggen vlakbij. Naar de Meent bijvoorbeeld en de Pannekoekstraat is het maar 3 minuten lopen, zo kun je genieten van bijzondere boetiekjes en heel veel vernieuwende eettentjes en sfeervolle cafés. Nog meer good vibes vind je op de Binnenrotte, met op iedere dinsdag en zaterdag markt en diverse evenementen het hele jaar door. Vergeet niet gelijk de Martkhal te bezoeken! Het leuke en groene Sint-Jacobspark, een geliefde plek voor menig wandelaar, cross-fit fanaat en zonaanbidder, ligt letterlijk om de hoek. Voor de jonge ouders onder ons: hier is een leuke speeltuin. Ook het gemoedelijke Grotekerkplein, aan de voet van de Laurenskerk, is dichtbij. Hier is het lekker ontspannen in het gras met een lekker drankje. Wil je meer groen? Dan ben je binnen een kwartiertje fietsen al bij de Kralingse Plas of -Bos!

De bereikbaarheid is sowieso top. Binnen 10 minuten lopen of maar 5 minuten fietsen ben je bij Rotterdam Centraal, wel zo handig voor al je bezoek buiten de stad! Ook station Blaak ligt op 10 minuten loopafstand en heeft de kortste verbinding naar o.a. het strand van Den Haag: Scheveningen of Hoek van Holland. Wil je graag met de auto? In 9 minuten rijden bereik je al de A13 richting Den Haag/Amsterdam of de A16 richting Utrecht of Dordrecht/Breda.

De huidige eigenaar huurt een parkeerplaats in de afgesloten garage aan de overkant van de straat voor € 33,98 per maand.

INDELING:
Begane grond:
Centrale en gesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Algemene hal met de trapopgang, een lift en toegang tot de bergingen.

Eerste verdieping:
Via de galerij bereik je de entree, je komt binnen in de halfopen hal met bergkast, het toilet en de trapopgang. Loop door naar de ruime woonkamer en laat je verrassen door de strakke moderne afwerking en de mooie lichtinval door de brede raampartij aan het balkon. Het brede balkon kijkt uit over het water en op de achtergrond hoor je het geroezemoes van de stad en je denkt "wat een heerlijke plek is dit!". Terug naar binnen; aan de galerijzijde is de moderne keuken met veel werkblad- en bergruimte en goede moderne apparatuur.

Tweede verdieping:
De overloop, links de masterbedroom; deze is extra ruim doordat de zijkamer erbij betrokken is, hier is veel mooie ingebouwde kastruimte, een vast bureau met een ladekast; zoals je dat in hotels ook veel ziet, erg praktisch. Moderne badkamer met vrijstaand ligbad, dubbele wastafel met wandkranen, wc met inbouw-closet en een ruime inloopdouche. Aan de rechterkant van de overloop nog twee goede en moderne slaapkamers.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1978
- gebruiksoppervlak wonen: ca. 118m2 (Conform NEN 2580)
- gebruiksoppervlak gebouw gebonden buitenruimte (balkon): ca. 6m2 (Conform NEN 2580)
- gebruiksoppervlak externe bergruimte: ca. 9m2(Conform NEN 2580)
- energielabel B
- de woning is geheel voorzien van isolerende (HR++) beglazing, deels in houten, deels in kunststof kozijnwerk
- verwarming middels stadsverwarming, warmwater middels centrale voorziening
- het complex beschikt over een lift
- de gemeente Rotterdam geeft tot twee vergunningen af voor parkeren op straat
- gelegen op erfpachtgrond, recht tot en met 31-12-2051, de canon is afgekocht tot 30-06-2035
- bijdrage voor de bijzonder actieve VvE: € 475,64, exclusief voorschot stookkosten, á € 248,05 per maand (volgens verkoper ligt het werkelijke bedrag de laatste jaren rond de € 175,- per maand)

Oplevering in overleg.

Voor aanvullende informatie over deze woning kunt u de eigen website (adres+huisnummer) bezoeken.

J.J. van Oosten Makelaardij is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken.

Bouwjaar
1978
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
118 m2
Inhoud
389 m3
Aantal badkamers
1
Energielabel
B
Isolatie
Dubbelglas
Externe bergruimte
9 m2
Vraagprijs
€ 585.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Status
Beschikbaar
Soort object
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum
Aantal woonlagen
2
Daktype
Plat dak
Warm water
Centrale voorziening
Verwarming
Stadsverwarming
Tuin
Geen tuin
Schuur / Berging
Inpandig
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeergarage, Parkeervergunningen
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Glasvezel kabel

Locatie.

Deel dit huis.

Gerelateerd aanbod.

Woning afbeelding
Bekijk huis
Nieuw

Bremstraat 30

Rotterdam
€ 650.000,- k.k.
Woning afbeelding
Bekijk huis

Nolensstraat 58C

Rotterdam
€ 600.000,- k.k.