Uitgelichte woning foto
Meer foto's

Juliana van Stolberglaan 71B

Rotterdam € 335.000,- k.k.
Woning foto 0
Plattegronden
Bezichtiging aanvragen
Brochure downloaden
Locatie

Omschrijving.

Waanzinnig leuk bovenhuis met een subliem vrij uitzicht vanaf het ruime terras, gelegen op het zuidwesten (ideale zonligging), direct aan de woonkamer. Het bovenhuis voldoet aan het ideale plaatje, een perfecte mix van het behoud van authentieke details en het comfort van heden ten dage. In 2019 is het appartement grondig gerenoveerd en o.a. voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas, een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, de vloeren, wanden en plafonds zijn opnieuw afgewerkt, een nieuwe c.v.-ketel inclusief leidingen en radiatoren. Door de toegepaste verbeteringen beschikt het huis over een energielabel B, voor een vooroorlogs huis een zeer goede prestatie.

Kortom, een nagenoeg nieuw huis met een karakteristieke uitstraling van weleer en voorzien van originele details zoals de marmeren lambrisering en het glas-in-lood-raam bij de entree, de marmeren schouwen in de woonkamer en de eetkamer en de en suite schuifdeuren tussen de woon- en eetkamer.

Het bovenhuis is daarnaast ook ideaal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen en ontsluitingsmogelijkheden. Zo zijn de winkels van de Kleiweg, waaronder een grote Albert Heijn, letterlijk op een steenworp afstand, zijn de winkels aan de Bergse Dorpsstraat ook nabij en bieden een groot scala aan supermarkten, cafés, restaurants, speciaalzaken en (kleding)winkels zeer veel mogelijkheden om in de dagelijkse behoeften te voorzien. Qua openbaar vervoer zijn tramlijn 4 en 8 en het NS-station Noord op zeer korte loopafstand gelegen, waardoor u ook met het openbaar vervoer zo in hartje Rotterdam of bij Rotterdam Centraal bent. Uitvalswegen A13, A20 en A16 zijn goed bereikbaar.

Ook de recreatievoorzieningen van de Bergse Plassen en de Rotte zijn zeer nabij. Voorts is het zeer gunstig gelegen t.o.v. vele sportverenigingen (zwembad, tennis, voetbal, hockey, cricket, honkbal, etc.), scholen en kinderdagverblijven.

Indeling:

Begane grond:
Middels eigen entree bereikt u de hal, alwaar u de trapopgang vindt naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Aangekomen op de overloop op de eerste verdieping, vindt u de toegang tot de moderne badkamer (2019), de ruime woon- en eetkamer, maar ook de sfeervolle keuken (2019). De badkamer met zwarte accenten en strak tegelwerk, is voorzien van een hangtoilet met inbouwreservoir, een douchecabine, een handdoekradiator en een wastafelcombinatie met hout-look. Vanuit de overloop bereikt u de woon- en eetkamer, alwaar meteen opvalt hoeveel licht toetreedt tot de beide kamers. Daarnaast zijn er karakteristieke elementen gerespecteerd gebleven, zoals de schouwen en de en suite deuren. Door middel van deze en suite deuren kunt u gemakkelijk het woon- en eetgedeelte van elkaar afscheiden; ideaal. De woonkamer is voorzien van een ruim terras op het zuidwesten met een prachtig uitzicht over de tuinen van omliggende woningen.
Vanuit de overloop kunt u de fijne keuken bereiken, welke is voorzien van spoelbak, 4-pitsgasfornuis, vaatwasser, koelvriescombinatie, combi-oven en afzuigkap. Tevens vindt u hier ook de CV-opstelling (2019) en de wasmachineaansluiting. De eerste verdieping is, afgezien van de badkamer, voorzien van een mooie laminaatvloer. Met de trapopgang bereikt u de tweede verdieping.

Tweede (halve) verdieping:
Op de tweede verdieping zijn beide slaapkamers gesitueerd, aan de voorzijde. Deze verdieping is voorzien van dezelfde laminaatvloer als op de eerste verdieping. Vanuit de overloop is er de mogelijkheid om een toegang te realiseren naar de bergzolder die thans nog niet in gebruik is en nog niet toegankelijk is. De zolder zal voor ca. 20m2 extra ruimte zorgen, waarvan ca. 12m2 met meer dan 150cm hoogte en ca. 8m2 met minder dan 150cm hoogte. Er zijn bovenhuizen in de straat waar in deze ruimte een extra kamer is gerealiseerd.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1927;
- gelegen op eigen grond;
- energielabel B;
- gebruiksoppervlakte wonen ca. 74 m2 (conform NEN 2580);
- gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ca. 7 m2 (conform NEN 2850);
- toegang te realiseren tot de zolder, waar bergruimte of eventueel een kamer te realiseren is (ca. 20 m2);
- verwarming en warm water middels cv-combiketel (2019);
- volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2019);
- badkamer vernieuwd in 2019;
- keuken vernieuwd in 2019;

Oplevering in overleg.

Voor aanvullende informatie over deze woning kunt u de eigen website (adres+huisnummer) bezoeken.

J.J. van Oosten Makelaardij is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken.

Bouwjaar
1927
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
74 m2
Inhoud
368 m3
Aantal badkamers
1
Energielabel
B
Isolatie
Dubbelglas
Externe bergruimte
0 m2
Vraagprijs
€ 335.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Status
Verkocht
Soort object
Appartement
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Aantal woonlagen
2
Daktype
Zadeldak
Warm water
CV ketel
Verwarming
CV ketel
Type ketel
Remeha Avanta 28C
Tuin
Geen tuin
Parkeerfaciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidge bestemming
Woonruimte
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Locatie.

Deel dit huis.

Gerelateerd aanbod.

Woning afbeelding
Bekijk huis

Oostplein 133

Rotterdam
€ 350.000,- k.k.
Woning afbeelding
Bekijk huis

Jan Willem Frisostraat 24B

Rotterdam
€ 365.000,- k.k.